Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ερώτηση #13 - Προς: Ε. Στυλιανίδη

Κ. Στυλιανίδη απαράδεκτες οι δηλώσεις σας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 26/2/2009, στην συζήτησή σας με την κ. Διαμαντοπούλου.

Η κυρία Διαμαντοπούλου πολύ σωστά σας ρώτησε γιατί δεν χρησιμοποιείτε αξιοκρατικά μέσα όπως τον ΑΣΕΠ για να διορίσετε τα ικανότερα άτομα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της χώρας.
Η απάντησή σας ήταν απίστευτη από ένα άτομο το οποίο είναι υπουργός.
Είπατε ότι δεν είναι καιρός για πειραματισμούς και ότι τα δικά σας πρόσωπα (τα λεγόμενα blue boys όπως, υπέροχα, έθεσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωνσταντίνου) είναι εγγυημένα, αποδοτικά και πιο αξιόπιστα.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε εσάς κ. Στυλιανίδη που με μία απλή πρόταση μας εξηγείτε ότι για να μπεις στον δημόσιο τομέα πρέπει να είσαι “μπλε”.

Μήπως τώρα σκέφτεστε να ανακαλέσετε αυτά που είπατε ή να δώσετε κάποια πιο πειστική επεξήγηση για τα λόγια σας;

1 σχόλιο:

  1. Πλέον φτάσαμε στο τραγελαφικό σημείο, όπου κάθε πολιτικός μπορεί πλέον να βγεί και να ομολογήσει ανευ φόβου κ πάθους, χωρίς ίχνος ντροπής και μάλιστα με καθαρή συνείδηση την κάθε του παρανομία που διαπράττει, με θύμα το ελληνικό δημόσιο και εν συνεπεία, τον κάθε έλληνα πολίτη. Ένα μεγάλο μπράβο στην Νέα Δημοπρασία (copyright - Jimmys Panousis) γιατί κατάφεραν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα με όχι ιδιαίτερα πολύ προσπάθεια, να ρίξουν ΤΟΣΟ πολύ το όποιο επίπεδο είχε αυτή η κακομοίρα η χώρα.

    Μπράβο.

    Φίλε Ηλία, γιατί να ανακαλέσει; είπε κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται; ίσα ίσα, είπε και προφανώς, κάνει, όσα υποσχέθηκε σε αυτούς που τον ψήφησαν.

    Εκεί που έλεγα ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει σ'αυτό το τόπο για να εκπλαγώ, τώρα το διασκεδάζω παρέα με κουβάδες ποπ-κόρν κάθε μέρα και με νέο σκάνδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή