Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Αναμνήσεις μιας 5ετίας.

Ας τα πάρουμε απο την αρχή.

Υποκλοπές διαλόγων Ελλήνων Βουλευτών (Πρόστιμο στην Vodafone.)
Ομόλογα ταμείων (Καμία τιμωρία. Ο υπουργός οικονομίας συνεχίζει ακάθεκτος.)
Σκάνδαλο της Siemens (Τίποτα εως τώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απλά εξόπλιζε το πολιτικό γραφείο του. Απλούστατα. Τα χρήματα απλά έμπαιναν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.)
"Ασύμμετρη απειλή" Πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. "Κράτος σε εγρήγορση και κοντά στον πολίτη" (Δώσανε 3000 ευρώ προεκλογικά χωρίς κριτήρια στον λαό των περιοχών. Μαντέψτε. Τα παίρνουν κιόλας πίσω. Δεν είναι γρήγοροι;)
DVD - Ζαχόπουλος (Ανάρρωσε ο άνθρωπος, πήγε και στον ανακριτή και αποτέλεσμα κανένα. Τσάμπα έφυγε ο Τριανταφυλλόπουλος από το Πρώτο Θέμα.)
Αυθαίρετο "Αναψυκτήριο"-Βίλα του Μαγγίνα (Παραίτηση του ιδίου. Και τίποτα άλλο.)
Ανταλλαγές δημοσίων οικοπέδων - Μπίζνα με Μονή Βατοπαιδίου και επιχειρηματικό δίδυμο Εφραίμ-Αρσένιος (Όπως είπε και ο Λαζόπουλος μας δώσανε μια μούντζα πορίσματα να έχουμε να διαλέξουμε. Χμμμ ωραία ιδέα για poll.)
Δολοφονία 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου - Λαϊκή Εξέγερση - Αστυνομία "κοντά" στον πολίτη που "προστατεύει" την περιουσία του λαού (Παραίτηση - θέατρο υπουργού. Ανέλαβε ο Πρωθυπουργός την πολιτική ευθύνη. Ουσιαστικά όμως, τίποτα. Και εάν συνεχίσουμε να περιμένουμε για κάτι άλλο, ζήτω που καήκαμε.)


Νέα Δημοκρατία
Τώρα που μάθαμε, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα και σε λιγότερο χρόνο.
Ευχαριστούμε το ΠΑΣΟΚ που χάραξε τον δρόμο. Ευχαριστούμε την Κυβερνητική Ομάδα μας που με τόσο κόπο, κατάφερε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να καταφέρει τόσα πολλά.

Μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου