Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Κάποιοι είναι απλά αστείοι.

Και αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που θέλουν να πετάξουν λάσπη και στάχτη στα μάτια του λαού.

Πριν κάποιες μέρες, στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού της Ελλάδος, είχανε την επιλογή οι υποψήφιοι για κάποιες θέσεις γενικών γραμματέων να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους με ηλεκτρονικό τρόπο.
Κάποιοι είπανε ότι και πάλι μπορούν να επιλέξουν τους δικούς τους και να βάλουν τους "γαμπρούς, κουμπάρους, έμπιστους, πράσινους κτλ κτλ" στις θέσεις αυτές.

Ο νέος γενικός γραμματέας, λοιπόν, του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι ο κ. Γιώργος Δημήτραινας.

Ο κ. Δημήτραινας είναι λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.
Είναι και ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου «Ο νέος νόμος 3064/2002 για την εμπορία των ανθρώπων» (εκδόσεις «Σάκκουλα»).
Συγγραφέας του ίδιου βιβλίου είναι και η κ. Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Καστανίδη.


Κάπου εδώ ξεκινάει το μπλέξιμο.


Πέσανε όλοι να φάνε το ΠΑΣΟΚ για την επιλογή του.
Και εγώ θόλωσα για λίγο.
Τι στο διάολο, αξιοκρατία φωνάζουνε από την μια και από την άλλη βάζουν αμέσως τους δικούς τους;
Άλλοι μίλησαν αμέσως για ηθικό σκάνδαλο.

Το κοίταξα λίγο παραπέρα όμως.
Το επίμαχο βιβλίο δεν είναι τίποτε άλλο από τα πρακτικά μιας ημερίδας με αυτό το θέμα στο οποίο συμμετείχαν και οι υπόλοιπο "συγγραφείς" του βιβλίου.

Ας μην λέμε ότι θέλουμε, λοιπόν, και ας ψάχνουμε και λίγο πριν αρχίσουμε να δακτυλοδεικτούμε πρόσωπα.
Φτάνουν τα κουραστικά σχόλια, επί του θέματος, σε διάφορα blogs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου