Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ερώτηση #17 - Προς: Κ. Καραμανλή

Κ. Πρωθυπουργέ,

δυστυχώς ή ευτυχώς, αρχίσατε να παίρνετε μέτρα (επιτέλους) για την κρίση και την οικονομική εξυγίανση της χώρας.
Και γράφω δυστυχώς ή ευτυχώς γιατί δεν μπορώ ακόμα να κρίνω εάν θα ήταν καλύτερα να μην κάνατε τίποτα από το να τα κάνατε χειρότερα με τα μέτρα που λαμβάνετε.

Δεσμευτήκατε ότι δεν θα αυξηθούν οι φόροι για το 2009 και τον ίδιο χρόνο τους αυξήσατε.
Παράλληλα παγώσατε πόσους μισθούς.

Δηλαδή δημόσιοι υπάλληλοι και τίμιοι φορολογούμενοι Έλληνες θα πληρώσουν, τις βλακώδεις επιλογές σας για να δείξετε ότι και καλά διαχειρίζεστε το θέμα της κρίσης, από τις τσέπες τους.
Τσέπες τις οποίες δεν δείχνετε να νοιάζεστε εάν θα έχουν και τίποτα μέσα στο τέλος του χρόνου.

Το κορυφαίο όμως ήταν αυτό με τους βουλευτές.
Περικοπή 300 ευρώ τον μήνα!
Ζήτω!
Σώθηκε η οικονομία μας!!!

Με πρόχειρα μαθηματικά τον χρόνο αυτό το κράτος θα κερδίσει από αυτό το μέτρο 1.080.000 ευρώ. Ψίχουλα μπροστά στα όσα δώσατε σε τράπεζες.

Τολμώ να πω ότι ευχαριστήθηκα το μέτρο πάντως. Είναι ωραίο να βλέπεις βουλευτές να κλαίγονται για τα 300 νόμιμα ευρώ που χάνουν κάθε μήνα.

Τι άλλα μέτρα σκοπεύεται να πάρετε για να καταστρέψετε ότι απέμεινε από την Ελληνική οικονομία;
Ποια άλλη δέσμευσή σας θα αθετήσετε τις επόμενες μέρες;

1 σχόλιο:

  1. Σε παρακαλώ, μη μου τον ταράζεις, κουράστηκε βλέπεις. Το πρόγραμμα του είναι γεμάτο. Μια συνάντηση έχει την ημέρα και μετά ξεκούραση. Κύριε Καραμανλή, θα σας συμβούλευα να κάνατε ένα τεστ κοπώσεως, δεν σας βλέπω καλά τώρα τελευταία. Και να κόβατε σιγά σιγά τους πολλούς γύρους με απ'όλα. δεν κάνουν καλό.

    Και να μήν μου στεναχωριέστε κ. πρωθυπουργέ που οι προκάτοχοι σας έμεναν εως αργά στην δουλειά. Εσείς τουλάχιστον είστε ειλικρινής, δεν δουλεύτε, καρφάκι δεν σας καίγεται που η Ελλάδα καταρρέει και το δείχνετε με το να πηγαίνετε σπιτάκι σας στο dvd και στο playstation καθε μεσημέρι στις 14:00, ώρα που ο κόσμος ακόμα δουλεύει...

    τι να πω; Μπράβο! και μπράβο στον ελληνικό λαό που βγάζει το κουρασμένο νιάτο "καταλληλότερο για πρωθυπουργό"

    Ξύπνα καλέ μου άνθρωπε, βγές απ την κατάσταση "ΦΡΑΠΕ" που είσαι και είτε παραιτήσου ή κάνε κάτι για την πλέμπα, μην ξεσηκωθεί και φάει τους "προλετάριους" και σένα μαζί σαν ταινία με καννίβαλα ζόμπι του Ταραντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή